La il·lusió de tirar endavant un nou projecte

Contacte

Quí som?

Adril Traders, S.L. és una empresa que es dedica a la fabricació i comercialització de fibres de polipropilè per a morters i formigons ubicada a Sant Sadurní d’Anoia.

La nostra història comença el 2009 amb la visió d’una oportunitat de negoci i la il·lusió de tirar endavant un nou projecte tot i les dificultats econòmiques del moment. Amb el seu fundador al capdavant, l’empresa serveix la seva primera comanda a un client a principis del 2010.

Actualment, el nostre equip està format per un total de nou treballadors i tres col·laboradors externs que realitzen tasques de suport en les àrees de comptabilitat, gestió de la qualitat i desenvolupament tècnic i automatització de processos.

Durant aquests anys hem aprofitat per créixer, aprendre i seguir millorant dia a dia per oferir al client un producte de qualitat, pensat i dissenyat perquè s’adapti a les seves necessitats. Així doncs, disposem de diferents formats adaptats a les exigències de cada client per tal d’ajudar a facilitar la dosificació, el transport o l’emmagatzematge.

Nosaltres

HISTÒRIA

Des de 2009

SECTOR

Construcció

PRODUCTE

Fibres de Polipropilè

QUALITAT

ISO 9001

Adril Traders