El Producte

LA FIBRA

Fibra de polipropilè 100% verge, color natural
Longitud 6mm.,12mm. o 18mm.

PRESENTACIÓ

Caixes de 30 bosses hidrosolubles de 500gr.
Caixes de 30 bosses hidrosolubles de 600gr.
Caixes de 20 bosses hidrosolubles de 900gr.
Caixes de 20 bosses hidrosolubles de 1000gr.

APLICACIONS

Paviments
Peces prefabricades de formigó
Formigó imprès
Soleres
Morters i formigons projectats
Lloses de formigó
Revocats
Etc.

DOSIFICACIÓ I MODE D’ÚS

La dosificació habitual és d’una bossa de 600gr per m³ de formigó.
Afegir les bosses directament a la formigonera, inclòs l’envàs i permetre el temps suficient per a la seva homogeneïtzació.

Fibra de Polipropilè

Les nostres fibres sintètiques barrejades uniformement amb el formigó, garanteixen una minimització de les fissures per contracció, així com molts altres beneficis.

Les fissures per contracció es desenvolupen durant les primeres 24hores després del bolcat. Tot el formigó experimenta una lleugera contracció degut a que, al assecar-se, l’aigua que conté s’evapora i, per tant, canvia el seu volum.

Les nostres fibres fabricades amb polipropilè 100% verge atorguen al formigó un reforç multidimensional, que aporta una major capacitat de resistència a la tracció, ja que quan es formen fissures les fibres s’encarreguen d’unir-les, ajudant a reduir la seva amplada i longitud.

Dosificació i mode d’ús

La dosificació habitual és d’una bossa de 600gr per m³ de formigó.
Afegir les bosses directament a la formigonera, inclòs l’envàs i permetre el temps suficient per a la seva homogeneïtzació.

Imatges

Qualitat

Adril Traders, S.L. sempre ha apostat per la qualitat per tal de cercar l’excel·lència en tots els seus productes. És per aquest motiu que l’empresa té implantat un sistema de gestió de la qualitat basat en la norma internacional ISO 9001. Addicionalment, tots els nostres productes compleixen els estàndards de la certificació CE.

Certificat ISO 9001

Política de Qualitat

Adril Traders, S.L. és una empresa que es dedica a la fabricació de fibres polimèriques per formigons i morters dins del sector de la construcció, amb l’objectiu de consolidar-se com a proveïdor de referència del sector.

Adril Traders, SL té com a objectiu fabricar productes que compleixin els requisits del client, els legals i reglamentaris aplicables a aquests productes.

És una decisió estratègica d’Adril Traders implantar sistemes de gestió per millorar de forma continua la gestió de l’empresa.

Els objectius de la qualitat s’estableixen a partir d’aquesta política de qualitat.

Sant Sadurní d’Anoia, 6 de febrer de 2023
La direcció.